• Team Cordaad

Geschiedenis

Cordaad is ooit begonnen als eenmanszaak in een achtertuin gelegen in Pernis. In 1986 groeide dit al snel uit tot Cordaad Startmotoren en Dynamo’s B.V. Een verhuizing kon niet uitblijven en Cordaad verhuisde naar een andere Rotterdamse Deelgemeente: Hoogvliet. Ook deze locatie werd in de loop van de jaren te klein en Cordaad verhuisde naar Spijkenisse op het eiland Voorne-Putten. Echter oude liefde roest niet en in 2010 is Cordaad weer teruggegaan naar Hoogvliet en is nu gevestigd op industrieterrein de Gadering, Oudelandseweg 11-13.


Aad & Cor oprichters van Cordaad B.V.                                                     

AadCor
Medewerkers van cordaad

Dennis

Onze eigen vraagbaak

Trad op zijn 16de jaar bij Cordaad in dienst en kent sindsdien alle voorkomende werkzaamheden in ons vak op zijn spreekwoordelijke duimpje. Niet alleen zijn teamgenoten, maar ook onze zakelijke en particuliere cliënten profiteren dagelijks van zijn geweldige vakkennis.

Christa

Allround kantoormedewerker

Onze allrounder op kantoor. Aan de balie of aan de telefoon staat ze je graag te woord.

Sylvia

Boekhoudster

Sylvia is reeds vele jaren verantwoordelijk voor onze administratie en boekhouding. Met vragen over facturen of betalingen kunt u altijd bij haar terecht.

Danny

Allround medewerker

De allrounder van Cordaad. Of het nou om een elektromotor, de webshop, een accupakket, of het vervangen van een dynamo gaat, bij Danny ben je aan het juiste adres.

Ruud

Reparatie & Revisie Monteur

Na jaren eigen baas te zijn geweest, nu alweer een paar jaar in dienst bij Cordaad. Reparaties aan boegschroeven, oldtimer dynamo’s of startmotoren leggen we steevast bij Ruud op zijn werkbank.

Jeroen

Revisie & Automonteur

Draait zijn hand niet om voor de vervanging van een bandje, remschijf, aircopomp of dynamo. Als onze vaste wegenwachter met vakantie is, bemant hij ook de wegenwachtauto van Cordaad.

Marcel

Wegenwacht Hulpdienst

Onze monteur voor het verlenen van ANWB pechhulpservice. De reddende engel als uw auto vleugellam is beland.

Mark

Magazijnmeester

Niet alleen zorgt hij dat alle voorraad administratief wordt verwerkt, ordelijk in het magazijn ligt en daar (vooral ook) terug te vinden is. Tevens is Mark back-up voor sommige taken van zijn collega’s.

Co

Chauffeur

Co is voortdurend op weg om zo snel mogelijk bij u ter plaatse te zijn. Slechts beperkt door verkeer en afstand zorgt Co voor een kordate aflevering van uw bestelling.