• Team Cordaad

Geschiedenis

Cordaad is ooit begonnen als eenmanszaak in een achtertuin gelegen in Pernis. In 1986 groeide dit al snel uit tot Cordaad Startmotoren en Dynamo’s B.V. Een verhuizing kon niet uitblijven en Cordaad verhuisde naar een andere Rotterdamse Deelgemeente: Hoogvliet. Ook deze locatie werd in de loop van de jaren te klein en Cordaad verhuisde naar Spijkenisse op het eiland Voorne-Putten. Echter oude liefde roest niet en in 2010 is Cordaad weer teruggegaan naar Hoogvliet en is nu gevestigd op industrieterrein de Gadering, Oudelandseweg 11-13.Medewerkers van cordaad

Aad

Medeoprichter & Eigenaar

Auto-elektricien en ondernemer in hart en nieren. De roots van ons bedrijf liggen in zijn achtertuin in Pernis. Puttend uit zijn bijna grenzeloze kennis van voer- en vaartuigelektronica en 35 jaar hands-on ervaring, staat hij ons team en u met raad en daad terzijde.

Cor

Medeoprichter van Cordaad

Vanwege zijn leeftijd en ervaring in nog nauwelijks bestaande technieken zoals wikkelen, is hij de aangewezen vraagbaak ingeval van technische problemen bij old- en youngtimers.

Dennis

Bedrijfsleider & Mede-eigenaar

Trad op zijn 16de jaar bij Cordaad in dienst en kent sindsdien alle voorkomende werkzaamheden in ons vak op zijn spreekwoordelijke duimpje. Niet alleen zijn teamgenoten, maar ook onze zakelijke en particuliere cliënten profiteren dagelijks van zijn geweldige vakkennis.

Danny

Allround medewerker

Rechterhand van Aad en Dennis, afhandeling van onze webshop orders, dynamo-elektronica specialist: Danny is onze ‘multi-tool’ die zich evengoed thuis voelt op kantoor als op de werkplaatsvloer.

Sylvia

Boekhoudster

Sylvia is reeds vele jaren verantwoordelijk voor onze administratie en boekhouding. Met vragen over facturen of betalingen kunt u altijd bij haar terecht.

Marcel

Wegenwacht Hulpdienst

Onze monteur voor het verlenen van ANWB pechhulpservice. De reddende engel als uw auto vleugellam is beland.

Jaap

Werkplaats chef

Qua kennis en ervaring nauwelijks te overtreffen automonteur en daardoor – naast revisie van startmotoren en dynamo’s – behoort het oplossen van alle overige technische problemen tot zijn taak.

Maurizio

Reparatie & Revisie Monteur

Onze monteur van het repareren & reviseren van startmotoren en dynamo's.

Mark

Magazijnmeester

Niet alleen zorgt hij dat alle voorraad administratief wordt verwerkt, ordelijk in het magazijn ligt en daar (vooral ook) terug te vinden is. Tevens is Mark back-up voor sommige taken van zijn collega’s.

Jan

Chauffeur

Jan en Co zijn voortdurend op weg om zo snel mogelijk bij u ter plaatse te zijn. Slechts beperkt door verkeer en afstand zorgen zij voor kordate aflevering van uw bestelling.

Co

Chauffeur

Jan en Co zijn voortdurend op weg om zo snel mogelijk bij u ter plaatse te zijn. Slechts beperkt door verkeer en afstand zorgen zij voor kordate aflevering van uw bestelling.