• Exide Accu's

Cordaad Accu's


Cordaad is dealer van de bekende accumerken waarbij de accu's zich hebben bewezen als hoogwaardig producten, zoals: 

  • Exide
  • Vazon
  • Varta
  • Bosch

Cordaad beschikt over een ruime voorraad accu's van de merken Exide en Vazon.
Bent u specifiek opzoek naar een accu van Bosch of Varta dan kunnen we deze vaak dezelfde dag in huis hebben.

Van de kleinste motorfiets accu tot de grootste tractiebatterijen, wij kunnen alle soorten en maten leveren, waarvan 95 % uit voorraad. Tevens voor het testen kunt u vrijblijvend bij ons terecht.


VAZON accu's (klik hier) behoren tot de absolute top. Ze worden onder ISO normering gefabriceerd met de modernste, computergestuurde apparatuur van eersteklas grondstoffen. Een uitzonderlijk strengekwaliteitscontrole maakt het bijna onmogelijk dat een product dat niet aan onze kwaliteitseisen voldoet, de gebruiker zal bereiken.

VAZON omvat een complete lijn van geheel gesloten, dus werkelijk onderhoudsvrije start-, marine- en deep-cycle accu's op basis van strekplaten en calcium-calcium technologie. Vanwege deze calcium technologie hebben de accu's 30% meer koudstartvermogen.

Door de hoge bedrijfszekerheid en veiligheid zijn VAZON accu's niet alleen bij uitstek geschikt voor de veeleisende automobilist, maar ook in alle overige toepassingen waar betrouwbaarheid en veiligheid van vitaal belang zijn: zoals bij reddingsmiddelen, noodvoorzieningen en terreinvoertuigen.